VISITA AL MUSEU DEL COURE (LA FARGA LACAMBRA)

Hem començat el projecte dels oficis dels pares.

El dimecres, vam anar a fer una visita al museu del coure, que hi treballen la mare d’en Roger, i els pares de la Mariona i l’Hugo.

Primer vam fer una visita al museu. Vam poder veure moltes coses fetes amb aquest material ( eines, ganivets, punyals, joies, una campana…). També ens ha agradat molt saber que el coure és antibacterià i que per això als hospitals, fan servir eines de coure. També vam anar a visitar la fàbrica. Vam veure els forns amb foc, i com el coure es torna líquid. Amb el coure ens han explicat que fan tubs i fils elèctrics, ja que el coure és un material conductor. Ens ha agradat molt la visita  i  hem après moltes coses d’aquest metall.

Irma, Guillem i Dani, moltes gràcies!!!

 

 

I JA HA ARRIBAT NADAL!

Avui al matí, el calendari d’Advent ens ha explicat que el Tió començava a estar preparat per cagar. La sorpresa ha estat quan ha arribat un patge i ens ha portat esmorzar per a tots i totes! Abans, però, li hem recitat el nostre vers.

Després d’esmorzar, hem cagat el Tió i ens ha portat una bossa molt bonica que podrem decorar amb uns retoladors especials! Moltes gràcies Tió i molt bones festes a tothom!

 

L’ONCLE BUSCALL

Avui ens ha fet una visita l’Oncle Buscall, un senyor que es dedica a passejar pel bosc els dies abans de Nadal i desperta la màgia dels troncs per convertir-los en Tions! Ens ha portat un Tió per a cada classe i ens ha explicat com cuidar-los molt bé: els hem de donar molta fruita, aigua i llet, etc. Moltes gràcies Oncle Buscall!

 

CASTANYADA

Dijous, vam celebrar la Castanyada a l’escola. Al matí, vam elaborar uns panellets boníssims, i a la tarda, va venir la Castanyera a visitar-nos i vam anar tot infantil i cicle inicial, al teatre de l’escola, a cantar cançons de la castanyera. Mireu, som uns artistes!

 

FEM PSICOMOTRICITAT

VISITA A LA BIBLIOTECA DE tORELLÓ

Tots junts hem anat a la biblioteca a buscar informació sobre les abelles

COMENCEM EL PROJECTE

El divendres, aprofitant que era el primer dia de tardor, vam sortir a donar un volt al pati . Passant pel pati dels pins, a la paret vam descobrir alguna cosa estranya a la paret  Què sera?? Un rusc??  Qui ho ha fet??.

Un cop  a classe ens ho vam mirar  bé i vam descobert que ho fan les abelles, i entre tots vam decidir que voliem saber més coses d’aquests animalons !!!

 

ELS PRIMERS DIES D’ESCOLA!!!

Els primers dies d’ escola. Ens hem retrobat amb els companys. Teniem moltes ganes d’explicar-nos coses i compartir.

Estones de joc lliure i racons.