Infantil P-5

 

CIRCULAR INFANTIL CURS 17-18

MATERIAL P-5 curs 2017-18

EL PARE D´EN GUIM I LA MARE D´EN NIL SÓN BANQUERS

El papa d´en Guim i la mama d ´en Nil treballen al Banc.Ens han explicat en què consistia la seva feina,que havien

d´anar una mica mudats i hem après el valor dels diners.També hem vist com un papa i una mama poden fer la mateixa feina

.

La N

LA TIETA DE LA BRUNA ÉS METGESSA.

La Núria té una feina molt apassionant i difícil,és metgessa d´emergències!Ens ha ensenyat a distingir una emergència del que no ho és i els materials que fa servir, i el seu company,en Jordi, ens ha portat l´ambulància.Hem recreat situacions d´emergència aprenent a comportar-nos com cal.Al final tots volíem ser metges!!!!

L´HORT DE L´ESCOLA

Amb l´ajuda d´en Jordi,el pare d´en Gorka i l´Iria,els peixos hem anat a l´hort a plantar les mongeteres que hem fet créixer a la classe.Ara toca cuidar-les molt bé i esperar que creixin!

CAN PANOSA

Els nens de la classe del peix hem anat a La casa de les abelles per conèixer  de prop la feina d´apicultor i la vida de les abelles.Ens hem convertit en apicultors de debò !Ha set molt interessant i divertit!

SANT JORDI 

Per celebrar la diada de Sant Jordi,entre moltes altres activitats,ens hem fet fotos de princeses i cavallers .Mireu que guapos que hem quedat!!!!!!!

VISITA A LA BIBLIOTECA

Com que s´acosta Sant Jordi,en lloc de venir la Sònia a la classe,hem anat nosaltres a la biblioteca.Ens ha parlat de la seva feina de bibliotecària,ens ha ensenyat on treballa i hem pogut mirar contes.Per acabar ens ha explicat la llegenda de Sant Jordi.Ha set molt interessant!

EN JORDI,EL PARE D´EN JAN

Ha vingut a la classe el pare d´en Jan que és enginyer mecànic i ens ha explicat que la seva feina consistia en inventar màquines per fer peces.Ens ha ensenyat les peces que feia i per taules hem contruit uns cotxes que van amb la força del vent.Ens ho hem passat molt bé!

LA NOSTRA MONA DE PASQUA

L´últim dia de trimestre,al matí,hem fet la nostra mona de Pasqua.Com que ens vàrem fixar molt bé com ho feia la Sira,la mare d´en Guim,ens ha quedat xulíssima i també molt bona!!!!!

[ids=’37231,37234,37235,37236,37237,37238,37239,37240,37241,37243,37244,37246,37247,37248,37250,37251,37253,37255,37256,37252,37245,37242,37233,37230′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_prav_gallery eview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ admin_preview_bg=”]

LA MONA DE PASQUA

Per aprendre a fer la mona de Pasqua,a la tarda ha vingut la mare d´en Guim i ens ha ensenyat com  feia un pastis boníssim en forma de peix.Ens hi hem fixat molt,l´hem tastat i ens han vingut moltes ganes de fer la nostra mona!

EN  XEVI

El pare d´en Roc,en Xevi, ens ha explicat com treballen els entrenadors de bàsquet,les normes del joc i el treball en equip .Fins i tot hem anat a dalt a la pista a  provar-ho!Ens ho hem passat molt bé!

 

 

L´EVA

La mare de la Paula ens ha vingut a explicar com es fa el el seu ofici de fisioterapeuta,com ajuda a la gent amb dificultats per moure´s i la importància de cuidar bé el nostre cos.Ens ha agradat tant que al final tothom volia treballar com ella!

CARNAVAL 2018

Aquest any,l´escola es va convertir en un mar i ,com no podia ser menys, els nens i nenes de P-5 ens vàrem disfressar de peixos de tots colors!

EMOCIONS

En el taller d´emocions hem treballat la por a partir del quadre :”El crit” de Munch

NADAL 

L´últim dia de classe ha vingut el patge del rei blanc a portar l´esmorzar per tots els nens d´infantil i hem fet cagar el tió.

 

CORREUS

Els nens de la classe hem anat aveure com treballen els carters i a tirar la nostra felicitació de Nadal.També hem aprofitat per portar a la Marta Ferrés el correu de l´escola.

ONCLE BUSCALL

Avui l´oncle Buscall ens ha portat el tió de la classe.El nostre es diu Grèbol.

COM ÉS UN BEE BOT PER DINS?

Com que ja hem experimentat amb els bee bots, l’altre dia vam dibuixar què pensem que hi ha a dins d’un bee bot.

Va ser genial!

PECES LEGO

La classe dels peixos vam treballar amb les peces lego i vam elaborar dues construccions diferents. Amb aquestes dues construccions es va treballar el llenguatge, la reproducció de models, la capacitat organitzativa, el treball en equip i l’aprenentatge per assaig i error.

Les construccions ens van sortir molt bé i ens ho vam passar molt bé elaborant-les. Mireu el resultat!

 

OFICIS

Seguint el projecte dels oficis, la classe dels peixos, l’altre dia vam elaborar un vídeo on tots i totes deiem l’ofici que volíem fer de grans amb anglès ” I want to be a …”. Aquí teniu el resultat. Va ser genial!

 

 

MÍMICA 

Fa uns dies vam estar treballant els diferents oficis amb anglès. Cada un havia de representar fent mímica l’ofici que volia fer de gran i els altres l’havíem d’endevinar dient l’ofici amb anglès. Ens ho vam passar d’allò més bé!

 

 

EN SANTI,EL MÚSIC

Coincidint amb el dia de Santa Cecília,ha vingut a la classe en Santi,el tiet de la Jana i en Lluc, que és músic.Ens ha parlat de la seva feina que li agrada molt i ens ho ha encomanat!Hem cantat junts i em fet jocs de ritmes amb el cos i amb els shakers.Ens ho hem passat “pipa” que deien els nens!

EN PEP,EL POLICIA

El pare de la Berta,que treballa de policia, ens ha vingut a explicar en què consisteix la seva feina,les coses que fa servir i fins i tot el cotxe de policia!!!

LA CASTANYERA ROCKERA

Per celebrar la castanyada, els nens i nenes del Peix hem anat al teatre a cantar cançons amb tots els d’infantil.

 CASTANYADA 2017

Els nens de la classe del peix,com que som els més grans d´infantil,hem anat a comprar els ingredients per fer els panellets de totes les classes.Després hem fet els nostres i ens han quedat com si fossin de pastisseria!!!!!

SORTIDA A LA CAMPANERIA

Per aprendre més coses de l´ofici de granger, hem anat a veure els avis d´en Roc  a La Campaneria.Ens ho hem passat tan bé que a la tornada tots volíem ser grangers!

CONTES A L´ESCOLA

La Sònia de la biblioteca  vindrà una tarda de cada mes a explicar 5 contes a la classe i ens els deixarà fins el proper mes que torni a canviar-los.

 

 LA FEINA DELS PARES

El divendres a la tarda,la mare de l´Arlet Alcalà  ha vingut a la classe del peix a parlar de la seva feina.Ens ha explicat de què treballa,on treballa i les eines que fa servir, ens ha portat peces de les que fan i un regal per tots!Ha set molt interessant!