Infantil P-5

 

CIRCULAR INFANTIL CURS 17-18

MATERIAL P-5 curs 2017-18

CARNAVAL 2018

Aquest any,l´escola es va convertir en un mar i ,com no podia ser menys, els nens i nenes de P-5 ens vàrem disfressar de peixos de tots colors!

EMOCIONS

En el taller d´emocions hem treballat la por a partir del quadre :”El crit” de Munch

NADAL 

L´últim dia de classe ha vingut el patge del rei blanc a portar l´esmorzar per tots els nens d´infantil i hem fet cagar el tió.

 

CORREUS

Els nens de la classe hem anat aveure com treballen els carters i a tirar la nostra felicitació de Nadal.També hem aprofitat per portar a la Marta Ferrés el correu de l´escola.

ONCLE BUSCALL

Avui l´oncle Buscall ens ha portat el tió de la classe.El nostre es diu Grèbol.

COM ÉS UN BEE BOT PER DINS?

Com que ja hem experimentat amb els bee bots, l’altre dia vam dibuixar què pensem que hi ha a dins d’un bee bot.

Va ser genial!

PECES LEGO

La classe dels peixos vam treballar amb les peces lego i vam elaborar dues construccions diferents. Amb aquestes dues construccions es va treballar el llenguatge, la reproducció de models, la capacitat organitzativa, el treball en equip i l’aprenentatge per assaig i error.

Les construccions ens van sortir molt bé i ens ho vam passar molt bé elaborant-les. Mireu el resultat!

 

OFICIS

Seguint el projecte dels oficis, la classe dels peixos, l’altre dia vam elaborar un vídeo on tots i totes deiem l’ofici que volíem fer de grans amb anglès ” I want to be a …”. Aquí teniu el resultat. Va ser genial!

 

 

MÍMICA 

Fa uns dies vam estar treballant els diferents oficis amb anglès. Cada un havia de representar fent mímica l’ofici que volia fer de gran i els altres l’havíem d’endevinar dient l’ofici amb anglès. Ens ho vam passar d’allò més bé!

 

 

EN SANTI,EL MÚSIC

Coincidint amb el dia de Santa Cecília,ha vingut a la classe en Santi,el tiet de la Jana i en Lluc, que és músic.Ens ha parlat de la seva feina que li agrada molt i ens ho ha encomanat!Hem cantat junts i em fet jocs de ritmes amb el cos i amb els shakers.Ens ho hem passat “pipa” que deien els nens!

EN PEP,EL POLICIA

El pare de la Berta,que treballa de policia, ens ha vingut a explicar en què consisteix la seva feina,les coses que fa servir i fins i tot el cotxe de policia!!!

LA CASTANYERA ROCKERA

Per celebrar la castanyada, els nens i nenes del Peix hem anat al teatre a cantar cançons amb tots els d’infantil.

 CASTANYADA 2017

Els nens de la classe del peix,com que som els més grans d´infantil,hem anat a comprar els ingredients per fer els panellets de totes les classes.Després hem fet els nostres i ens han quedat com si fossin de pastisseria!!!!!

SORTIDA A LA CAMPANERIA

Per aprendre més coses de l´ofici de granger, hem anat a veure els avis d´en Roc  a La Campaneria.Ens ho hem passat tan bé que a la tornada tots volíem ser grangers!

CONTES A L´ESCOLA

La Sònia de la biblioteca  vindrà una tarda de cada mes a explicar 5 contes a la classe i ens els deixarà fins el proper mes que torni a canviar-los.

 

 LA FEINA DELS PARES

El divendres a la tarda,la mare de l´Arlet Alcalà  ha vingut a la classe del peix a parlar de la seva feina.Ens ha explicat de què treballa,on treballa i les eines que fa servir, ens ha portat peces de les que fan i un regal per tots!Ha set molt interessant!