5è primària

MATERIAL CICLE SUPERIOR 19-20

LLIBRES DE TEXT CICLE SUPERIOR 19-20

CIRCULAR PRIMÀRIA CURS 19-20

PLA ANUAL 19-20

PORTRAITS IN PRIMARY AND SECONDARY COLORS

The students of 5è and 6è drew a portrait of one of their classmates using only a pencil.
It was not an easy task because they had to be very concentrate to make the portrait as close as possible to reality. The model had to be calm and relaxed because the partner had to observe very carefully every detail of the face. When the first portrait was finished, the model turned into a painter and vice versa. Once the picture was finished, they painted it in a different technique but using only a primary or a secondary color.

Do you like the result?

 

LA CASTANYADA

Per celebrar la Castanyada, els alumnes de cicle Superior vam realitzar la tradicional gimcana: els nois i noies van fer una ruta pel centre del poble i van fer entrevistes a la població per demanar-los com celebren aquesta tradició; també van haver de calcular distàncies, resoldre preguntes relacionades amb aspectes de les places del poble, dels carrers, del teatre…Una altra activitat van ser la d’endevinar amb els ulls tancats diferents menjars típics de tardor. Finalment, cada grup va crear una decoració de tardor per penjar al nostre espai de lectura. Sens dubte, un matí d’allò més entretingut! A la tarda, vam menjar les castanyes que els alumnes de 3r d’ESO van torrar per tots els alumnes de l’escola.

Bona castanyada a tothom!

COVES DEL TOLL I MUSEU DE MOIÀ

Els alumnes de 5è van visitar les Coves del Toll i el Museu de Moià per treballar la Prehistòria. En Jofre, el monitor, els va guiar per la cova i els va explicar tot el referent a aquesta etapa. Va ser com fer un viatge en el temps!

OLYMPIC TORCHES

The students of 5è started the project of the Olympic games painting an Olympic torch in arts and craft class. They could explore with color, shape and pattern. Firstly, they painted the background with bright acrylic paint. Later on, they decorated the fire with tissue paper or mosaic pasta tiles to give it volume and movement. Do you like the result?

 

ESTUDI D’UNA RIERA A VIDRÀ

Els alumnes de 5è van treballar un ecosistema de riera. Van fer l’estudi físic (aigua, sòl, vegetació…) i dels éssers vius que hi habiten. Van poder recollir moltes dades que continuaran analitzant a l’escola. Va ser un treball que van aprofitar molt, així com també el dia que van poder gaudir tots junts.