EL CARNAVAL!

Com cada any a l’Escola hem celebrat el carnaval. El mar ha estat el protagonista i al Cicle Superior “hem pescat” tot allò que hem pogut! Hem fet una gran festa marinera!

VISITA AL COSMOCAIXA

Els alumnes de cinquè s’ho van passar d’allò més bé en la visita al CosmoCaixa. Van poder visitar el museu i van realitzar dos tallers.

El primer taller que van realitzar va ser “Menja i no ser menjat”, on van poder observar alguns animals que representen la gran diversitat de formes, colors, mides i comportaments que presenten els éssers vius. I on també van aprendre que els animals busquen solucions per poder assolir un mateix objectiu: menjar i no ser menjat, sobreviure i deixar descendència.

Al segon taller els alumnes van poder realitzar un seguit d’experiments molt divertits i vistosos per descobrir que l’electricitat és un fet natural i que és present en tots els materials que ens envolten. També van poder observar, per exemple, com es comporten els objectes carregats elèctricament, en quins materials es pot moure la càrrega elèctrica amb facilitat, i quins efectes té aquest moviment.

EL CAMÍ DE GAUDÍ

La Pedrera, La Casa Batlló i La Sagrada Família. Alguns  dels edificis més importants que va construir Antoni Gaudí i que els alumnes de 5è hem pogut visitar. El dimarts 21 de novembre hem anat a Barcelona a seguir i a treballar el modernisme català. La sortida ha estat d’allò més interessant i profitosa!

Curs 5è de Primària

CIRCULAR PRIMÀRIA CURS 17-18

llibres de text cicle superior 17-18_5è

MATERIAL 5è curs 2017-18

 

CELEBREM LA CASTANYADA!

El dimarts dia 31, els alumnes de cicle superior vam celebrar la castanyada. Durant el matí vam fer una gimcana per l’escola i pel poble: enquestes a gent del poble sobre aquesta celebració, dibuixos, qüestionari de diferents aspectes de Torelló, tast de productes “estranys” relacionats amb la castanyada i creació d’imants de tardor. A la tarda, vam menjar les castanyes que els alumnes de 3r d’ESO havien torrat. Un dia ben diferent!

 

ENCETEM EL CURS!

Els alumnes de Cicle superior encetem el curs formant equips per a treballar cooperativament abans d’iniciar el treball per projectes!