Curs 1r de Primària

MATERIAL CICLE INICIAL CURS 18-19

LA MELMELADA D’EMOCIONS

Elaborar aquestes melmelades tan dolces ens ha permès veure les qualitats positives que tenen els altres, ens ha connectat a l’agraïment. La satisfacció i la creativitat s’han fet presents mentre les elaboràvem. Una activitat molt recomanable per seguir fent a casa.

 

THIS IS OUR SCHOOL

Our students in 1st grade have been working in a project about the school. They describe the different spaces and say what they do there.

 

ELS SUPER PODERS

Els alumnes de cicle inicial han treballat l’autoconeixement, una activitat per ajudar a valorar-se positivament i crear-se una imatge pròpia. Ho han fet amb l’activitat dels Super Poders (qualitats que té cada un). Ha estat una manera divertida de treballar la confiança, la seguretat i l’autoestima.

Colònies 2018 “Can Vandrell”

 

DETECTIUS D’EMOCIONS!

Durant unes setmanes cicle inicial ha estat molt enfeinat a la classe de valors. Per uns dies ens hem convertit en DETECTIUS D’EMOCIONS.

Uns bons detectius necessiten una lupa i eines per treballar.

Han descobert quines emocions bàsiques existeixen.

Han identificat emocions en els altres.

I finalment han representat les emocions. Són molt creatius!!!

ANEM A LA PISTA DE PROVES!

Aquesta setmana amb els alumnes de 1r hem testat els nostres prototips al circuit de proves. Quin és el motiu que fa que alguns cotxes arribin més lluny que uns altres? Estem en procés d’investigació…

FEM UN HORTET

A l’hora de creativitat hem fet un hortet de plastilina, han quedat molt bonics, es veu que han observat bé l’hort…han fet el rec, han imitat els enciams, tomaqueres…mireu quins artistes!

L’HORTET DE L’ESCOLA

La Neus Roma, autora del llibre L’Hortet de L’Escola ha vingut a cicle inicial a explicar-nos personalment el llibre…hem pogut conèixer una persona molt amable i propera. Gràcies Neus!

En motiu del conte hem plantat un roser a l’hort de l’escola ja que el llibre parla d’un hort i un roser.

CREATIVITAT

Aquesta setmana a creativitat hem representat contes populars amb titelles fetes nostres…Ho hem fet molt bé!!!

Sant Jordi 2018

Anem a l’hort

Els nens i les nenes de primer hem començat a conrear l’hort amb l’ajuda i assesorament d’en Jordi . Veurem tot el procés de creixement de les plantes.

Festa de l’arbre 

La plantada aquest any es va fer a sota el Santuari de Rocaprevera

Visita a la Pedrera

Hem fet una observació directe sobre la obra de Gaudí i un taller de trencadís que és el projecte que estem treballant ara

Carnaval 2018

Fotos taller de cuina

Com que hem parlat dels aliments la mare de la Mar ens ha ensenyat a fer pasta

 

CIRCULAR PRIMÀRIA CURS 17-18

llibres de text cicle inicial 17-18_1r

MATERIAL CICLE INICIAL CURS 17-18

EL MÓN QUE ENS ENVOLTA

Després de molts dies de molts dies de treball intens  va arribar  el moment d’aconseguir  els esperats carnets. Ara ja podem dir que formem part de la PATRULLA PLANETA, una colla de nens conscients del món físic que ens envolta. Per aconseguir els carnets hem hagut de superar unes quantes missions totes dirigides a prendre consciència dels problemes del món i a buscar possibles solucions.

 

La primera missió  va ser formar uns  grups de treball i i buscar un nom, així hem treballat la cohesió de grup:

La segona missió que ens va tocar viure va ser una gimcana, una activitat de treball de grup, observació, presa de decisions i conscienciació dels problemes que existeixen al món. La següent tasca va ser buscar solucions a tots aquells problemes que havien sortit a la sessió anterior.

La tercera missió, vam haver d’obrir unes caixes on s’amagava una sorpresa, però no va ser fàcil, vam haver de trobar la combinació correcta per aconseguir la clau que obria cada una. Aquí també va ser molt important el treball en equip i la resolució de problemes.

L’última missió va  ser màgica, vam descobrir que la màgia per cuidar el món és dins nostre, que nosaltres som capaços de contribuir a fer un món millor. De dins el barret mágic en van sortir les tres R per aconseguir-ho: reduir, reciclar i reutilitzar.

Coses magnífiques que passen quan s’uneixen CREATIVITAT i VALORS.

 

Hola pares això són fotos de la sortida d’ahir a la Garrotxa , com veieu va ser molt interessant i van aprendre moltes coses.

També veureu que n’hi ha dues del ball de Santa Cecília.

 

TALLER I RACONS DE ROBÒTICA

Hola famílies! Us pengem unes imatges dels racons de robòtica. Podreu veure els vostres fills treballant amb els engranatges de les màquines simples de Lego, en la maqueta de reptes de les Beebots i en les Apps de programació de les Ipads.

ANADA A LA BIBLIOTECA AMB MOTIU DEL PROJECTE DELS CONTES

CASTANYADA 2017

PARES PERQUE FEU UN TAST DE TALLER DE PASTISSOS