Curs 6è de Primària

MATERIAL CICLE SUPERIOR 19-20

LLIBRES DE TEXT CICLE SUPERIOR 19-20

CIRCULAR PRIMÀRIA CURS 19-20

PLA ANUAL 19-20

 

PORTRAITS IN PRIMARY AND SECONDARY COLORS

The students of 6è drew a portrait of one of their classmates using only a pencil.
It was not an easy task because they had to be very concentrate to make the portrait as close as possible to reality. The model had to be calm and relaxed because the partner had to observe very carefully every detail of the face. When the first portrait was finished, the model turned into a painter and vice versa. Once the picture was finished, they painted it in a different technique but using only a primary or a secondary color.

Do you like the result?

 

LA CASTANYADA

Per celebrar la Castanyada, els alumnes de cicle Superior vam realitzar la tradicional gimcana: els nois i noies van fer una ruta pel centre del poble i van fer entrevistes a la població per demanar-los com celebren aquesta tradició; també van haver de calcular distàncies, resoldre preguntes relacionades amb aspectes de les places del poble, dels carrers, del teatre…Una altra activitat van ser la d’endevinar amb els ulls tancats diferents menjars típics de tardor. Finalment, cada grup va crear una decoració de tardor per penjar al nostre espai de lectura. Sens dubte, un matí d’allò més entretingut! A la tarda, vam menjar les castanyes que els alumnes de 3r d’ESO van torrar per tots els alumnes de l’escola.
Bona castanyada a tothom!

 

SORTIDA A MANLLEU: OBSERVACIÓ DELS OCELLS

Els alumnes de 6è hem realitzat l’activitat “Observació dels ocells” al riu Ter, a Manlleu. Aquest taller ens ha permès apreciar els ocells que hi viuen, les seves característiques biològiques, així com les propiets de l’aire que els permet volar.

 

COMENCEM EL PROJECTE EMPRESA: VISITA A L’EMPRESA CATA

La setmana passada, els alumnes de 6è van iniciar el projecte “Empresa” amb l’objectiu de convertir-se en petits empresaris i poder conèixer el funcionament d’una empresa així com dissenyar, produir i vendre els seus propis productes per a poder finançar part de les colònies d’aquest curs.
Ahir dijous, vam visitar l’empresa CATA de Torelló per conèixer de primera mà com s’organitza i saber les tasques que realitzen els diferents departaments: tècnic, producció, màrqueting, comercial, servei tècnic, administració i finances….
Les explicacions i consells tan detallats que ens van donar, de ben segur que seran de gran utilitat per crear i organitzar el nostre propi negoci! Moltes gràcies a tots els treballadors de CATA per ajudar-nos a aprofundir en els nostres coneixements empresarials!

 

INICIEM EL TREBALL AMB LES SNAPPET!

Ja fa algunes setmanes que els alumnes de cicle superior hem iniciat el treball amb les Snappet en les àrees de llengua i matemàtiques. Es tracta d’un recus més que tenim a l’aula que ens ajuda a treballar els diferents continguts de manera personalitzada i motivadora a partir de les tecnologies digitals.

 

OLYMPIC TORCHES

The students of 6è started the project of the Olympic games painting an Olympic torch in arts and craft class. They could explore with color, shape and pattern. Firstly, they painted the background with bright acrylic paint. Later on, they decorated the fire with tissue paper or mosaic pasta tiles to give it volume and movement. Do you like the result?

 

CURSA DE COTXES!

Els alumnes de sisè, a robòtica, estem dissenyant un cotxe de carreres que aconsegueixi recórrer una distància determinada el més ràpid possible. Quins factors haurem de tenir en compte? Aquests dies ho estem investigant! A veure quin grup acoseguirà fer el cotxe més ràpid.

 

CELEBREM LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE

Per segon any consecutiu, els alumnes de 6è de Torelló hem celebrat la setmana Europea de la Mobilitat Sostenible fent una bicicletada escolar pel poble. Una activitat lúdica i de conscienciació que fomenta l’ús del transport públic saludable i no contaminant!