Curs 3r de  Primària

MATERIAL CICLE MITJA 19-20

LLIBRES DE TEXT CICLE MITJA 19-20

CIRCULAR PRIMÀRIA CURS 19-20

LA CASTANYADA!

El dijous 31 d’octubre vam celebrar la Castanyada a l’escola on vam fer diferents activitats. Al matí, vam acabar de preparar les receptes dels pastissos que havíem treballat durant aquella setmana i les vam plasmar en un lapbook. Després, va arribar a l’hora de posar-nos els davantals i començar a preparar els pastissos que havíem creat per grups. Van quedar boníssims i, a més de menjar-nos el nostre, vam poder tastar el dels altres grups!

A la tarda, vam jugar a diferents jocs de taula que vam portar i més tard vam baixar al pati a menjar-nos les castanyes que ens havien torrat els alumnes de secundària!

 

SORTIDA A MONTESQUIU

El 29 d’octubre vam fer la tradicional sortida d’inici a de curs a Montesquiu organitzada pels alumnes de 4t de primària. Va fer un dia esplèndid per treballar aspectes com: el mapa i l’orientació, els animals invertebrats i les plantes. Aquest treball el vam fer en grups barrejats dels dos cursos on els alumnes més grans van tutoritzar als de 3r. Va ser una jornada molt profitosa i que ens va servir per agafar nota per organitzar-la nosaltres el curs que ve!

 

ACTUACIÓ DES DE L’ESCOLA PER LA VAGA MUNDIAL DEL CLIMA

El divendres, 27 de setembre del 2019, vam celebrar la Vaga Mundial del Clima. Es tracta d’una protesta a nivell global en què hi van participar milions de persones de tot el món. Aquesta vaga estudiantil global demana als líders mundials que prenguin mesures urgents per acabar amb la crisi climàtica. Des de l’escola vam dedicar la jornada a reflexionar sobre alguns d’aquests problemes i quines mesures podríem prendre des del nostre dia a dia per ajudar a minimitzar-los. Ens vam ajuntar amb els alumnes de 4t per fer unes pancartes i vam sortir al poble per deixar ben clar que és un tema que ens importa i que no el portem gaire bé. Aquí teniu unes fotos de la jornada.