Eduquem de manera integral en valors i competències perquè els alumnes tinguin recursos per a desenvolupar-se personalment i  socialment.

El nostre propòsit és que els alumnes aprenguin dins d’un marc pedagògic innovador i que comparteixin coneixements i experiències que els facin ciutadans compromesos i responsables.

Aprenentatge cooperatiu

A nivell d’aula es realitzen molts projectes en equip, durant els quals cada alumne aporta els seus coneixements i s’enriqueix amb les aportacions dels seus companys. A nivell d’escola, també s’afavoreix el treball cooperatiu entre alumnes de diferents edats.

Aprenentatge vivencial i significatiu

Procurem que l’alumnat sigui el protagonista del seu propi aprenentatge, de manera que fomentem activitats en les quals cada nen o nena pugui experimentar i participar activament.

Creiem que un bon aprenentatge no ha d’estar basat en la memorització de continguts, sinó en l’adquisició de competències i habilitats que els puguin ser útils en el seu dia a dia.

Educació inclusiva

Creiem que la diversitat reforça l’educació de les persones i és per això que l’Escola es defineix com a Escola inclusiva i plural perquè facilita que tots els alumnes puguin desenvolupar les seves capacitats i les seves habilitats alhora que respecta els diferents ritmes d’aprenentatge.