Inici del curs 2020-21: la normalitat en temps de singularitat

El singular curs 2020-21 ha començat. Serà un curs condicionat pels efectes del COVID-19 i les mesures exigides per les autoritats sanitàries i educatives del país.

Des de l’Escola Rocaprevera, hem establert un protocol preventiu per plantar cara al Coronavirus, des de la disposició a les aules al desdoblament de grups, tot passant per les desenes de punts higiènics. També hem establert entrades esglaonades, però el fet de comptar amb tres entrades àmplies, facilita que aquesta entrada sigui molt àgil.
La nostra escola té molta sort de comptar amb uns espais amplis, agradables i oberts a més d’unes aules grans i amb finestres que permeten una bona ventilació.
I sempre acompanyats per la trilogia bàsica de la prevenció “mascareta, distància, rentar mans”.
Les il·lusions de les nens i els nens, de les noies i els nois, per retrobar els companys o per descobrir una nova escola, es fonen amb l’empenta vocacional i el desig d’aula dels docents.
La bona predisposició de l’alumnat, les famílies i els docents i treballadors de l’escola han permès que, al costat d’un centre ampli, obert, proper i acollidor, tot estigui siguent el màxim normal possible. I és aquesta normalitat, al què hem d’aspirar en un curs tan singular com el 2020-21.