Curs Infantil P-4

CIRCULAR INFANTIL CURS 17-18

MATERIAL P4 CURS 18-19

VACANCES

Molt bones vacances a tots i que gaudiu molt de l’estiu amb els vostres fills.

VARIS

Revisant el mòbil, he trobat fotos de quan vam fer la mona i no les havia penjat. Perdoneu pel retard. Vam fer una mona ben bona i ens vam llepar els “dits”.

EXCURSIÓ TOTS JUNTS

FI DE CURS

Al matí hem fet solàrium al pati de l’escola, i a la tarda hem fet una festa per acomiadar als peixos que el curs que ve, ja aniran a l’altre pati.

EXCURSIÓ A LES COROMINES

Hem anat d’excursió a les coromines a buscar els nens i nenes de la classe del peix que s’hi han quedat a dormir.Ens ho hem passat molt bé.

BALDUFA

A través de les peces lego, els pingüins vam crear una baldufa molt divertida!

Aquí en teniu una mostra!

 

BEE BOTS

Els pingüins hem treballat amb els bee bots i de forma divertida el llenguatge de direccions, la lateralitat i altres conceptes com les matemàtiques.

Ens ho vam passar molt bé! Aquí en teniu una mostra!

 

HOW’S THE WEATHER

Els pingüins hem preparat una manualitat per poder representar pròximament la cançó “How’s the weather” amb anglès!

Ens ho vam passar molt bé!

 

SORTIDA A VILASSAR DE DALT

Finalment vam anar a conèixer els nens i nenes de l’escola Sant Jordi, que ens hem enviat endevinalles dins del projecte m’endevines.

Ens ho vam passar molt bé, i després de dinar, vam anar a la platja!

Feia molta calor i vam començar mullant-nos els peus i vam acabar…..

lL’HORT DE L’ESCOLA

 

Va venir en Jordi el pare d’en Gorka i L’Iria i ens va explicar coses, i ens va ajudar a plantar porros i tomaqueres. Ens va agradar molt.

iM’ENDEVINES

Dins del projecte iM’endevines de Trams, els pingüins hem elaborat unes endevinalles per després compartir-les amb els nens i nenes de l’IE Sant Jordi.

Ens ho hem passat molt bé!

 

ROBÒTICA

Els pingüins hem construït un “ventilador” amb les peces lego.

Ens ho hem passat d’allò més bé! Aquí en teniu el resultat!

 

DINOSAURES

Continuant el projecte dels dinosaures, a l’hora d’anglès, hem triat uns quants dinosaures, els hem posat a dins d’un globus i seguidament els hem omplert d’aigua. Seguidament, els hem posat dins del congelador i hem esperat un parell de dies. Un cop passats aquests dos dies els hem tret del congelador per veure què ha passat amb aquells dinosaures que vam posar a dins dels globus plens d’aigua.

Aquí en teniu el resultat!

CARNAVAL

Les meduses més simpàtiques del mar

EL SOLDADET DE PLOM

Els pingüíns, hem treballat el conte del soldadet de plom. Amb aquest conte hem parlat de les joguines, i hem experimentat amb diferents materials: plom,plàstic,fusta,paper…

TIÓ

Amb retard, us passo fotos del Tió.

Vam gaudir tots d’aquesta festa màgica!!!

I’MENDEVINES

La classe del pingüins hem iniciat el projecte de i’Mendevines de Trams, elaborant un vídeo de presentació de grup per compartir amb l’altre escola.

 

NOSALTRES FEM DE BEE BOTS

La classe dels pingüins, vam fer com si nosaltres fóssim els bee bots. D’aquesta manera anem prenent consciència de com funcionen aquests.

Ens ho vam passar d’alló més bé!

PECES LEGO

La classe dels pingüins vam experimentar amb les peces lego i vam elaborar construccions molt boniques. Amb les peces lego es treballa el llenguatge, la reproducció de models, la capacitat organitzativa, el treball en equip, la imaginació, la creativitat, l’aprenentatge per assaig i error…

 

BEE BOTS

Fa uns dies, la classe dels pingüins, vam tenir un primer contacte amb els bee bots. Els bee bots són uns robots amb forma d’abella que ens permet poder programar-lo per moure’l. A més, ens permeten treballar el control, la direccionalitat, el llenguatge, la programació, l’aprenentatge per assaig i error…

Ens ho vam passar molt bé!

 

SORPRESA SORPRESA…!

La classe dels pingüins hem estat preparant amb moltes ganes i il·lusió una petita sopresa per els pares i mares amb anglès. D’aquí pocs dies ens podreu venir a veure.

Esperem que us agradi!

 

ANEM A CAÇAR UN ÓS…

Els nens i nenes de la classe del Pingüí, vam decidir musicalitzar el conte de Michael Rosen: Anem a caçar un ós.

Cada grup s’ocupava de fer el soroll dels llocs per on passa la família que vol anar a caçar l’ós. Esperem que us agradi!

 

LA CASTANYADA

Hem celebrat la castanyada!!!!

Al matí hem fet panellets, i a la tarda ens ha vingut a veure la castanyera i hem anat al teatre a cantar la nostra cancó “LA RUMBA DE LES CASTANYES”

 

LA RUMBA DE LES CASTANYES

Els nens i nenes del Pingüí, hem anat al teatre a cantar cançons amb tots els d’infantil.

 

ELS PRIMERS DIES A LA CLASSE DEL PINGüÍ