Curs 2n de Primària

CIRCULAR DE CURS PRIMÀRIA 2021-22

MATERIAL CICLE INICIAL 2021-22

LLIBRES I LLICÈNCIES CICLE INICIAL 21-22

CARNAVAL + DIJOUS LLARDER

Un carnaval diferent però no menys especial perquè hem gaudit d’una setmana fantàstica i molt boja, plena d’emocions!

MULTIPLICACIONS AMB REGLETS

Per entendre una mica millor el concepte de la multiplicació hem descobert els reglets de Cuisenaire. Aquest material ens ha ajudat a representar la multiplicació de manera més visual i hem descobert que es pot fer de 3 maneres diferents! Ja hem aprés la taula del 2 i ara estarem uns dies practicant la del 3, 4 i 5!

REPTES AMB LA BEE BOT

A robòtica hem acabat de treballar amb les Bee Bot i ho hem volgut fer d’aquesta manera! Som uns experts!!!

CONSTRUÏM LA MAQUETA DEL NOSTRE POBLE

Per acabar el projecte del poble hem decidit que volem construir una maqueta amb els pisos, les cases, les botigues i els llocs més importants de Torelló. Hi posem tota la imaginació possible!

EL METRE I ELS CENTÍMETRES

A la classe de matemàtiques hem començat a aprendre a mesurar amb el metre! Hem pres mides de les taules, les finestres, els mobles, la pissarra… i ens hem adonat que 1 metre són 100 centímetres!

DESCOBRIM ELS SENYALS DE TRÀNSIT

Durant el projecte del poble hem conegut els diferents senyals de trànsit que ens podem trobar en el nostre dia a dia.  Sabem que són símbols que a partir de la forma i el color faciliten una informació als usuaris de la via pública. Els hem classificat de la següent manera!

  • Senyals verticals de color vermell i en forma de triangle: PERILL
  • Senyals verticals de color vermell i en forma de cercle: PROHIBICIÓ
  • Senyals verticals de color blau i en forma de cercle: OBLIGACIÓ
  • Senyals verticals de color blau i en forma quadrada o rectangular: INDICACIÓ O INFORMACIÓ

SEGONA RONDA JOCS DE TAULA

Seguim amb els jocs de taula! Aquesta vegada hem conegut més jocs nous, com per exemple… Slapzi, Piou Piou, Con 5, I speak i el Dobble de multipliacions!

COM HAN ANAT LES VACANCES DE NADAL?

Tot i no haver pogut fer un Nadal com sempre sembla a ser que s’ho han passat igual de genial! Mireu, mireu quins dibuixos hem fet per explicar les vacances!

AQUEST NADAL SERÀ LA BOMBA!

Un dia, vam rebre una carta molt esperada! Era la carta del Tió on explicava que estava molt a prop de l’escola i que l’havíem d’anar a buscar pel poble, i així ho vam fer! Estava molt ben amagat però per sort, el vam trobar i el vam portar a la classe per cuidar-lo molt!

CREATIVITAT AMB ELEMENTS NATURALS DEL PATI!

Hem sortit al pati i hem buscat elements de la natura per crear els nostres dibuixos. Primer de forma individual i després per parelles. Així hem pogut comprovar que amb els mateixos elements han sortit creacions diferents. Quins grans artistes!

VITAMINES EMOCIONALS

Una de les activitats que hem fet a valors aquest primer trimestre ha estat donant vitamines a aquelles persones que estimem. Hem observat què passa quan les donem i ho hem compartit amb els nostres companys.

ENS ENCANTA JUGAR A JOCS DE TAULA!

Aquest any hem introduït els jocs de taula a les aules! Un recurs molt lúdic i alhora educatiu ja que aprenem a cooperar, millorarem l’atenció, repassem continguts apresos i moltíssimes coses més! Aquest primer trimestre hem conegut aquests jocs: Parauleja, les Sardines, 1-2-3, el Virus, Carrera de letras, Lletra a lletra, Bestioles, Halli Galli, Codi Secret 13+4 i el Cross. Cada divendres a la tarda la destinem a fer l’hora del joc de taula, l’estona més esperada de la setmana!

CASTANYADA

El dia de la castanyada va ser un dia fantàstic! Vam poder jugar molt i gaudir del dia tots junts! Mireu, mireu quantes fulles vam trobar!

HOLA TARDOR!

Com podeu veure aquí teniu el nostre racó de la tardor! Hem fet fulles de la tardor amb aquarel·la i sal, hem fet un paisatge original amb ceres i no ens hem deixat ni un forat en blanc, ha estat molt difícil però ho hem aconseguit! Finalment, vam fer un mòbil amb els elements de la tardor.  Ha quedat genial!

DESENES I UNITATS

1,2,3,4,5,6,7,8,9 i…10! Ja tenim una desena! I així, passem l’estona manipulant les unitats i les desenes! També treballem la descomposició del nombre amb aquest material! Per exemple, el número 58 (cinc desenes i vuit unitats).

CONTENTS D’ESTAR JUNTS

Un treball de creativitat fet per tots els alumnes de Primària! Estem molt contents de tornar a estar junts!

EL VEHICLE DE LES EXPERIÈNCIES

Aquest any, malauradament, les taules estaran més hores separades que en grup. Per tant, vam pensar que la millor manera era decorar-les com uns autèntics cotxes i començar el llarg viatge de 2n! I aquest és el resultat! Esperem que estiguin tots els dies de curs engegats i fent trajecte!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0