Curs 2n de Primària

CIRCULAR DE CURS PRIMÀRIA 2023-24

MATERIAL DE 1r i 2n 2023-24

LLIBRES I LLICÈNCIES DE 2n DE PRIMÀRIA 23-24

PROJECTE EL MÓN

Visitem Catalunya en miniatura per conèixer els llocs més importants del territori català. A partir d’aquí introduïm la pregunta “on vivim?” i anem ampliant els diferents conceptes (casa meva, poble/ciutat, país i continent). A continuació creem grups de treball entre els alumnes de 1r i 2n i busquem les característiques més destacades de cada continent (animals, idiomes, menjars típics, monuments i tradicions) a través de llibres, notícies o Internet. Un cop cercada tota la informació construïm una caixa d’interès de cada continent a partir de dibuixos per representar els animals i els menjars, codis QR pels idiomes, fotografies pels monuments i complements per les tradicions. Finalment, preparem una presentació oral de tots els coneixements apresos. 

VALORS

Treballem l’educació emocional i els valors utilitzant diferents recursos en funció de l’etapa amb la que estem treballant. Partim de contes, vídeos i pel·lícules, dinàmiques o simplement accions de la vida quotidiana. Les dinàmiques grupals però, és la metodologia més utilitzada i diferencial, ja que permet que l’alumnat pugui experimentar de forma vivencial les seves emocions i es pugui expressar i fluir el seu ritme.

INNOVAMAT

Treballem les matemàtiques a partir del projecte Innovamat, una manera diferent d’aprendre a partir de la manipulació fomentant la descoberta i la construcció del coneixement matemàtic.

Ens organitzem en 3 blocs: laboratori de nombres, aventures i una aplicació autoadaptativa.