Curs 2n de Primària

MATERIAL CICLE INICIAL 20-21

LLIBRES DE TEXT CICLE INICIAL 20-21

CIRCULAR PRIMÀRIA CURS 20-21

AQUEST NADAL SERÀ LA BOMBA!

CREATIVITAT AMB ELEMENTS NATURALS DEL PATI!

Hem sortit al pati i hem buscat elements de la natura per crear els nostres dibuixos. Primer de forma individual i després per parelles. Així hem pogut comprovar que amb els mateixos elements han sortit creacions diferents. Quins grans artistes!

VITAMINES EMOCIONALS

Una de les activitats que hem fet a valors aquest primer trimestre ha estat donant vitamines a aquelles persones que estimem. Hem observat què passa quan les donem i ho hem compartit amb els nostres companys.

ENS ENCANTA JUGAR A JOCS DE TAULA!

CASTANYADA

El dia de la castanyada va ser un dia fantàsticf! Vam poder jugar molt i gaudir del dia tots junts! Mireu, mireu quantes fulles vam trobar!

HOLA TARDOR!

Com podeu veure aquí teniu el nostre racó de la tardor! Hem fet fulles de la tardor amb aquarel·la i sal, hem fet un paisatge original amb ceres i no ens hem deixat ni un forat en blanc, ha estat molt difícil però ho hem aconseguit! Finalment, vam fer un mòbil amb els elements de la tardor.  Ha quedat genial!

DESENES I UNITATS

1,2,3,4,5,6,7,8,9 i…10! Ja tenim una desena! I així, passem l’estona manipulant les unitats i les desenes! També treballem la descomposició del nombre amb aquest material! Per exemple, el número 58 (cinc desenes i vuit unitats).

CONTENTS D’ESTAR JUNTS

Un treball de creativitat fet per tots els alumnes de Primària! Estem molt contents de tornar a estar junts!

EL VEHICLE DE LES EXPERIÈNCIES

Aquest any, malauradament, les taules estaran més hores separades que en grup. Per tant, vam pensar que la millor manera era decorar-les com uns autèntics cotxes i començar el llarg viatge de 2n! I aquest és el resultat! Esperem que estiguin tots els dies de curs engegats i fent trajecte!