Curs 3r de  Primària

CIRCULAR DE CURS PRIMÀRIA 2022-23

LLIBRES I LLICÈNCIES DE 3r DE PRIMÀRIA 22-23

MATERIAL 3r PRIMÀRIA 2022-23

L’EURO, EL PES I LA BOTIGA

En aquest projecte hem treballat els euros i els cèntims, per fer-ho hem buscat una situació real en què ho necessitem aplicar, per tant vam anar a comprar el nostre esmorzar a la Pometa. En Suli ens va atendre la mar de bé, ens va cobrar, ens va tornar el canvi i ens va donar el tiquet. Un altre cop a classe vam estudiar el tiquet de compra, vam pesar els  productes amb les balances i vam escriure els diferents aprenentatges al quadern de treball. A continuació trobareu el reportatge gràfic d’aquesta activitat!

INVENTEM JOCS DE CÀLCUL MENTAL AMB REGLETS

Treballem amb els reglets, el seu valor i les sumes. Un cop hem descobert quan val cada reglet, ens hem inventat uns jocs, n’hem elaborat el material necessari per jugar-hi i n’hem escrit les instruccions. Per acabar, hi hem jugat. Mireu quins jocs ens han sortit! Ens ho hem passat molt bé! 

EL COS HUMÀ: L’APARELL LOCOMOTOR.

Què és l’aparell locomotor? Com funciona? Què són els músculs? Quin tacte tenen? Per què serveix l’esquelet? Quins músculs fem servir quan juguem?… Aquestes i moltes altres preguntes vam descobrir els alumnes de 3r a partir de l’experimentació i el joc. Sabeu reconèixer que estem treballant en cada activitat d’aquestes imatges?