Curs 1 ESO

CIRCULAR DE CURS SECUNDÀRIA 2022-23

LLISTA MATERIAL 1r ESO 2022-23

ORIENTAR PER DECIDIR

Una bona orientació acadèmica i professional és molt important per encarar el futur, per això a l’Escola Rocaprevera iniciem a 1r d’ESO el projecte Orientar per Decidir. Què vol dir decidir? Què implica? Com es prenen les decisions? Aquestes i moltes preguntes es van treballant al llarg de tots els cursos d’ESO.

El projecte d’orientació impulsat pel Consell Comarcal es porta a terme des de les tutories. Ens preocupem perquè cada un dels nostres alumnes sigui capaç de dissenyar el seu propi itinerari per arribar al seu objectiu de futur un cop finalitzada l’educació secundària obligatòria.

LEGILAND

Una de les prioritats que té l’Escola Rocaprevera amb tot l’alumnat de Secundària és treballar pel gust per la lectura. Per aquest motiu portem a terme des de 1r d’ESO fins a 4t d’ESO el Projecte: Jo llegeixo, i tu?

Amb la col·laboració de la Biblioteca Dos Rius de Torelló, els nois i noies poden adquirir en servei de préstec aquell llibre que més els motivi llegir. Els llibres seleccionats es troben a la plataforma digital Legiland.

La plataforma de lectura Legiland ens permet fer un seguiment molt acurat de les lectures escollides pels nostres alumnes i valorar-ne la seva comprensió lectora. Ens permet fer un acompanyament personalitzat i veure l’evolució lectora dels nostres alumnes.