Curs 6è de Primària

CIRCULAR DE CURS PRIMÀRIA 2021-22

LLIBRES I LLICÈNCIES CICLE SUPERIOR 21-22

MATERIAL CICLE SUPERIOR 2021-22

POP ART IN ARTS CLASS

Students in 6è drew these amazing pop art pictures! Pop art is the art in which common objects such as soup cans, candy, hamburguers, pop corn… were incorporated into the work. This artistic movement was a British and American cultural phenomenon of the late 1950s and the ’60s. The most important Pop artists were Roy Lichtenstein and Andy Warhol. Do you like our drawings?

ENTREVISTEM A EN PEYU

La setmana passada, els alumnes de 6è vam fer de periodistes i vam entrevistar a en Peyu. Dins l’assignatura de Revista, estem preparant el primer article de la revista de l’escola “Rocaprevera Report” que inclou una entrevista a aquest famós personatge de la nostra comarca. Li vam preguntar moltes coses dels programes que fa i dels projectes que realitza. Estem molt orgullosos de la feina realitzada!

ANEM AL RIU A FER NAVEGAR ELS VAIXELLS

Ahir dijous vam anar al riu Ges a fer navegar els barcos que hem construir dins l’àrea de medi natural. D’aquesta manera donem per finalitzat el projecte de “Quan tot s’enfonsa” on hem pogut investigar i conèixer les propietats físiques per permeten que els vaixells flotin. Els resultats van ser molt satisfactòris i vam gaudir d’allò més, tot refrescant-nos els peus!

INVESTIGUEM SOBRE LES DIFERENTS COMUNITATS AUTÒNOMES

Aquestes últimes setmanes, els alumnes de 6è hem estat treballant algunes comunitats autònomes d’Espanya: a través de la recerca que hem fet, hem pogut elaborar un treball escrit amb tota la informació obtinguda així com una infografia dels aspectes més importants de cada zona. Aquesta setmana, hem fet les presentacions finals davant el nostres companys. Sabeu quants quilòmetres hi ha d’aquí a Andalusia? Com es diu “bona tarda” en gallec? A quina comunitat són típiques les papas arrugadas? O com es juga a la “pelota vasca”?  Si voleu saber això i moltes altres característiques i curiositats d’aquestes comunitats, ho podeu demanar als alumnes de 6è!

VISITA DE L’ALCALDE A L’ESCOLA

Aquesta setmana, l’alcalde de Torelló i el regidor de joventut i infància van visitar la classe de 6è per posar les insígnies amb l’escut de Torelló als regidor infantils representats del Consistori Infantil d’aquest curs: la Carla, L’Arnau i en Biel. Ja estem a punt per treballar en les diferents propostes de millora del nostre poble!

KEITH HARING IN ARTS CLASS

Students in 6è draw some pictures of Keith Haring, an American artist. Although the form of the figures he drew seems simple, they realized that they are complex, very well proportioned and very expressive. Do you like the results?

CONSTRUIM EL NOSTRE MÓN INTERIOR

A l’àrea de valors, els alumnes van dibuixar a la pista el seu món interior i més personal, representant aquells aspectes més significatius de la seva vida!

POINTILLISM TECHNIQUE

Students in 6è draw beautiful and creative animals using the Pointillism technique. Do you like the results?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0