Curs 1r de Primària

MATERIAL CICLE INICIAL 20-21

LLIBRES DE TEXT CICLE INICIAL 20-21

CIRCULAR PRIMÀRIA CURS 20-21

 

VITAMINES EMOCIONALS

Hem començat les classes de valors donant vitamines a aquelles persones que estimem. Hem observat què passa quan les donem i ho hem compartit amb els nostres companys.

 

CREATIVITAT AMB ELEMENTS NATURALS DEL PATI

Hem sortit al pati i hem buscat elements de la natura per crear els nostres dibuixos. Primer de forma individual i després per parelles. Així hem pogut comprovar que amb els mateixos elements han sortit creacions diferents. Quins grans artistes!

 

LES NOVES TECNOLOGIES

Els alumnes de primer ja hem començat a fer Tic Tac, aquest any ens toca aprendre com entrar al correu personal i com connectar-nos al Classroom. A través del nostre “Llibre màgic” hem anat obrint portes i seguint els passos per arribar a l’objectiu final: entrar al Classroom.

També hem utilitzat les tauletes per treballar a l’aula, aquesta vegada hem buscat objectes que comencin per la lletra… Hem fet una foto i escrit el seu nom. Una manera divertida d’aprendre a escriure!

 

EL NOSTRE NOM

 

EL NOM DE LA CLASSE

Els primers dies vam buscar un nom per la nostra classe. De forma democràtica vam decidir quin era el nom que ens agradava més. El guanyador va ser: SuperESTRELLES. Després vam pintar unes estrelles, cada estrella representa un alumne/a de la classe, totes diferents però igual de boniques. També vam pintar el nostre nom per penjar-lo a l’aula.