Curs 1r de Primària

 

CIRCULAR DE CURS PRIMÀRIA 2022-23

LLIBRES I LLICÈNCIES DE 1r DE PRIMÀRIA 22-23

MATERIAL CICLE INICIAL 2022-23

 

SNAPPET

Per complementar els continguts que treballem a l’aula ens va molt bé fer exercicis amb l’Snappet. Un recurs on podem anar superant diferents nivells de manera autònoma i al nostre ritme! Ens agrada molt! 

HARRY POTTER

Aquest any, la novetat és a la gamificació de l’ortografia. A la classe tenim penjat un pòster amb tots els noms dels nens i les nenes i el nivell on estan. Els alumnes superen el nivell cada vegada que escriuen bé les paraules que s’han preparat, si no les escriuen bé tenen les oportunitats que necessitin per aconseguir-ho!

JOCS DE TAULA

Juguem, aprenem i ens ho passem molt bé!

DESENES I UNITATS

1,2,3,4,5,6,7,8,9 i 10…… Fem paquets de  10.

TREBALL EN EQUIP

A l’hora de valors hem après que vol dir treballar en equip. Teníem un repte i només el podíem resoldre si ho fèiem amb equip.

FEM UN CALENDARI D’ADVENT

Amb l’inici del desembre vam crear el nostre propi calendari d’advent. Cada dia hem trobat una nota que ens deia el què havíem de fer: el poema de Nadal, una cançó, una dita…

ANEM A BUSCAR EL TIÓ

Dimecres ens va arribar una carta. Era una carta del Tió! Sabia que aquell dia anàvem a fer un treball d’investigació pel poble i ens va demanar que el busquéssim. Vam buscar força estona fins que finalment el vam trobar al Carrer Sant Miquel. Ajudants per portar-lo cap a classe no en van faltar. Un cop allí el vam cuidar molt bé fins que el vam fer cagar.

REGAL I POSTAL DE NADAL

Aquest desembre hem estat molt enfeinats. Hem preparat un regal i una postal  per les nostres famílies. També ens hem après un poema de Nadal molt bonic!

VISITA DE LA PATGESA REIAL

Quina sorpresa hem tingut avui! Ens ha visitat una Patgesa Reial, ens hem quedat tan parats que no ens sortien les paraules.

EL PESSEBRE

Els nens i nenes de1r i 2n hem fet un pessebre conjunt. Cada classe ha fet figuretes i i llavors els hem col·locat en un mateix espai. Ens ha quedat un pessebre molt bonic!

PINTEM AMB GUIXOS DE COLORS

Primer hem escoltat el conte del Sastre Valent i desprès hem pintat l’escena que més ens ha agradat.

ROBÒTICA

Ens agrada molt fer robòtica! “El repte d’en Josep” ens a ensenyat: a fer hipòtesis, a analitzar l’error, a buscar solucions noves i a treballar en equip.

CREATIVITAT

A partir d’un objecte quotidià hem creat un dibuix. Mireu que originals!

TABLETS

Les noves tecnologies també ens ajuden a treballar llengua.

ELS SUPERPODERS

Cada un hem posat els nostres superpoders en una capa (qualitats) i en tenim molts!

EL MAPA DE TORELLÓ

Hem investigat com era el mapa del nostre poble, i hem descobert moltes coses!

PINTEM: A qui volem dir t’estimo?

Només ens ha fet falta una paraula per expressar-nos a través de la pintura. Dibuixos preciosos plens de sentiment.

CASTANYADA

Una castanyada plena d’activitats: excursió matinal, menjada de castanyes i a la tarda un Got Talent!

VITAMINES EMOCIONALS

Hem començat les classes de valors donant vitamines a aquelles persones que estimem. Hem observat què passa quan les donem i ho hem compartit amb els nostres companys.

CREATIVITAT AMB ELEMENTS NATURALS DEL PATI

Hem sortit al pati i hem buscat elements de la natura per crear els nostres dibuixos. Primer de forma individual i després per parelles. Així hem pogut comprovar que amb els mateixos elements han sortit creacions diferents. Quins grans artistes!

LES NOVES TECNOLOGIES

Els alumnes de primer ja hem començat a fer Tic Tac, aquest any ens toca aprendre com entrar al correu personal i com connectar-nos al Classroom. A través del nostre “Llibre màgic” hem anat obrint portes i seguint els passos per arribar a l’objectiu final: entrar al Classroom.

També hem utilitzat les tauletes per treballar a l’aula, aquesta vegada hem buscat objectes que comencin per la lletra… Hem fet una foto i escrit el seu nom. Una manera divertida d’aprendre a escriure!

EL NOSTRE NOM

EL NOM DE LA CLASSE

Els primers dies vam buscar un nom per la nostra classe. De forma democràtica vam decidir quin era el nom que ens agradava més. El guanyador va ser: SuperESTRELLES. Després vam pintar unes estrelles, cada estrella representa un alumne/a de la classe, totes diferents però igual de boniques. També vam pintar el nostre nom per penjar-lo a l’aula.