Curs 3r ESO

CIRCULAR DE CURS ESO 2023-24

MATERIAL

OPTATIVES

 

 

PROJECTE COLIBRÍ

L’objectiu del projecte lector Colibrí es basa en la lectura com una font inspiradora per desenvolupar la creativitat dels nostres alumnes de 3r d’ESO. 

A partir de la lectura que ells mateixos han escollit de la plataforma Legiland en sorgiran projectes creatius de tot tipus: lectures escenificades, imatges 3D, composicions musicals, quaderns de viatges, tertúlies literàries i molt més! Treballem per treure les potencialitats dels nostres alumnes a partir de la lectura.

 

CIÈNCIES EXPERIMENTALS

En el laboratori de l’escola, a través de l’assignatura de Ciències experimentals, posem a la pràctica experiències científiques vivencials que poden ser punts de partida o activitats de reforç del desenvolupament d’habilitats i sabers de les matèries de ciències a l’ESO. 

 

ART I ESCOLA

Art i Escola és un projecte dinamitzat des de l’Acvic i en el qual hi participen nombroses escoles d’Osona i algunes comarques veïnes. Cada any, es fa una proposta de treball i tothom tracta aquest tema d’una manera artística i totalment lliure.

La nostra escola fa molts anys que hi participa amb els cursos de 3r i 4t d’Eso des de l’àrea d’Educació visual i plàstica. Com a novetat, en l’edició d’enguany tota la secundària col·laborarà en el projecte de l’arrel (el tema proposat). Tots i totes indagarem una mica en les nostres arrels familiars tot donant valor als nostres orígens i identitat.