Benvinguts!

SOM escola concertada, laica, d’una sola línia, familiar i acollidora. Som escola catalana i multilingüe (anglès, francès i alemany). El nostre Projecte Educatiu va de 2 a 16 anys. Seguiment individual de l’alumne i comunicació diària família i escola. SOM escola dels pares.

Eduquem de manera integral en valors i competències, dins d’un marc pedagògic innovador. Treballem per projectes i laboratoris, potenciant el treball cooperatiu entre iguals i el pensament crític. SOM escola nova 21.

El nostre horari és de 9h a 1h i de 3h a 5h cada dia, i matí i tarda a ESO. Incorporem la Robòtica, Speaking, àrees en anglès i educació emocional.

Coneix la nostra escola 

Coneix com eduquem a Infantil

https://youtu.be/EaFqzzv8mRE

Coneix com eduquem a ESO

https://youtu.be/Kq-fDhf4QDg

Clickedu és una plataforma escolar en el núvol que permet una comunicació alumne-família-escola fluïda i actualitzada, en qüestions referides tant als alumnes com a l’escola en general o al grup classe.

El programa escoles verdes sorgeix com un compromís per donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d’afrontar, des de l’educació, els nous reptes i valors de la sostenibilitat.

A través de la Fundació Tr@ms compartim coneixements i experiències amb altres centres per tal de potenciar la innovació a les aules.

Noticies

El Rocaprevera inicia una escola de mares i pares per compartir eines educatives

L’Escola Rocaprevera ha iniciat un nou projecte, en aquest…

Per Santa Cecília, les famílies gaudeixen de la Festa Major a l’Escola Rocaprevera

En la celebració d'enguany de Santa Cecília, patrona dels…

Venda de plantes per ajudar a Open Arms

Els alumnes de 2n d'ESO han començat una campanya per aconseguir…

La Castanyada: la Maria Castanyera i Harry Potter mengen castanyes

El passat 29 de novembre es va celebrar la Castanyada a l’escola. Al…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
© Copyright - Escola Rocaprevera 2018