Comença un nou curs

Aquest 6 de setembre es va iniciar el curs 2023-24, amb la il·lusió de cada any.

A Infantil, les famílies van participar de l’adaptació dels més menuts, gaudint de les aules o el pati, els més grans dels menuts ja anaven més per feina, encara que algun intentava allargar una mica més les vacances amb la mare, el pare o els avis deixant anar alguna llagrimeta.

Els de primària es retrobaven enmig de les anècdotes i les experiències de l’estiu explicades amb ímpetu, mentre de reüll aguaitaven els canvis dels col·legues d’aula. Tot plegat amb l’ànim orgullós de ser més gran que l’any anterior i anar avançant curs rere curs, malgrat certa nostàlgia de la infantesa de les aules juganeres dels menuts.

A ESO van iniciar el trajecte del nou curs fent una escapada col·lectiva tots els alumnes i tots els docents a Can Parrella, per cohesionar aquest primer dia dels més jovenets que venen de Primària i els que ja es mouen amb una veterania adquirida any rere any.

Ja hi tornem a ser, amb l’aplicació del nou currículum, amb més aules reformades, amb més equipament, amb algunes cares noves i amb energies renovades, endavant amb el curs 2023-24!