Els alumnes de 1r i 2n de l’Escola Rocaprevera participen a un congrés de ciència per a infants a la UVic

El passat divendres 24 de maig, els alumnes de 1r i 2n de primària de l’Escola Rocaprevera van participar a la XXI edició del Congrés “La ciència feta pels infants” que organitza la Universitat de Vic. 

Per aquesta edició, es va començar el projecte a partir de la pregunta “Per què ens cauen les dents?” i al llarg del trimestre van investigar-ho. Per fer-ho, van comptar amb l’ajuda de diferents professionals que els van visitar a l’escola i els van ajudar a conèixer més àmpliament tot el relacionat amb les dents.

Finalment, per concloure el projecte, les nenes i nens del Rocaprevera van presentar el projecte a la Universitat de Vic davant dues escoles més de la comarca d’Osona, en el marc del congrés organitzat per la universitat.

Una experiència molt enriquidora per l’intercanvi i les activitats conjuntes amb alumnes d’altres centres, havent pogut escoltar i aprendre, també, dels projectes dels altres centres.

L’Escola Rocaprevera ja fa anys que participa en aquesta activitat científica feta pels infants de la Universitat de Vic, per fomentar la ciència entre l’alumnat, així com l’expressió oral i en públic