ACCIÓ I CONSCIENCIACIÓ A L’ESCOLA ROCAPREVERA EL DIA DE LA VAGA MUNDIAL CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC

L’Escola Rocaprevera es va sumar a la jornada d’acció que es va portar a terme a nivell global el passat divendres 27 de setembre, emmarcada en la Vaga Mundial contra el canvi climàtic convocada pel moviment Fridays for Future.
Malgrat que el plantejament inicial a nivell mundial era per a joves, afectant als estudiants de secundària, des de l’Escola Rocaprevera es va impulsar una jornada d’accions en totes les etapes educatives, des d’Infantil a Secundària, passant per Primària, implicant a tot el centre educatiu de Torelló.
A primera hora, els alumnes d’ESO van treballar la conscienciació sobre els efectes del canvi climàtic a través d’un reportatge documental i tot seguit van fer una acció de neteja de la llera del riu Ges, espai que va ser visitat per alumnes de primària, que durant el matí havien fet una activitat de dissenyar cartells amb les seves frases reivindicatives i que van portar en la “marxa” fins al pont de sobre el Ges, prop d’on s’havia fet l’acció de neteja.
A l’etapa d’Infantil es van fer activitats relacionades amb el consum, el reciclatge i altres hàbits que tenen impacte en el medi ambient.
Amb aquestes accions impulsades per l’equip d’Escola Verda del centre i tot el seu claustre, l’Escola Rocaprevera referma el seu compromís amb el respecte al medi ambient i l’entorn.